Søndre Land kommune

Sommervikarer i 2024

Vi trenger ferievikarer for sommeren 2024.

Vi søker etter studenter, fagarbeidere og  assistenter  som kan jobbe når våre faste ansatte skal avvikle ferie.  Stillingene inngår i oppsatt turnus. 

I søknadsskjema kan du skrive hvilket arbeidssted du helst ønsker,  samt hvilke tidsrom du kan jobbe. Vi ansetter fortløpende. 

Psykis helse og rustjeneste

Arbeidsoppgaver som delta i og oppfordre til aktivitet, følge beboere til avtaler, utdeling av medisiner, forebygge rusbruk og konflikter, individuelt tilrettelagt miljøterapi og nødvendige arbeidsoppgaver i et hvert hjem – f.eks renhold og matlaging. Kvalifikasjoner sompersonlig egnethet, evne til å bygge gode relasjoner, god kommunikasjon, vilje og evne til samarbeid og førerkort klasse B

Kontaktperson: Anne E H Veseth- tlf. 95763346 eller Tine Hegg tlf. 48184554

Miljøarbeidertjenesten 1 er fordelt på 3 boliger. I boligene vil du møte mennesker i ulike aldre. Aldersspennet er fra midten av barneskolen til pensjonsalder. Dette er mennesker med svært ulike behov og interesser. Eks på interesser er: Svømming, baking, skyting, boccia, tv/pc-spill, kort/brettspill, ungdomsklubb, strikking, teater, gå tur, synge +++. Det er også mulig å introdusere våre tjenestemottakere for nye aktiviteter som du er engasjert i bare de er tilpasset deres funksjonsnivå. Dette innebærer at hos oss vil du kunne få en svært variert arbeidshverdag der dine personlige interesser/hobbyer vil kunne bidra til å gi tjenestemottakere gode opplevelser i sommer. Ellers vil arbeidshverdagene bestå av å skape en meningsfylt hverdag gjennom å tilrettelegge for mestring og utvikling i alle daglige gjøremål.  Daglige gjøremål er for eksempel veiledning i husarbeid, handling og matlaging og det gis bistand til personlig hygiene og medisinskfaglig oppfølging etter veiledning. Velkommen!

Kontaktperson: Torjus Hagen Jøsendal tlf: 90 22 43 57

Miljøarbeidertjenesten 2: Er fordelt på 3 boliger (både i Hov og Odnes) Tjenestemottakerne våre er både yngre og eldre, og dette gir en varierende og spennende hverdag. Som vikar hos oss jobber du både i team og selvstendig. Vi bistår med helsehjelp og praktiske gjøremål i hverdagen i tråd med brukernes behov, ressurser og ønsker.

Kontaktperson: Andrea Kjeldsrud tlf. 91643583

Furubakken omsorgsboliger med heldøgns-bemanning yter tjenester til personer med varierende bistandsbehov. Furubakken består av 2 boenheter med 9 beboere i hver enhet, hvor alle har egen leilighet. Avdelingen har fokus på egenmestring og selvbestemmelse. Beboere får bistand til personlige og praktiske gjøremål etter vedtak. 

Kontaktperson; Mona Hansen - tlf. 95177854

Rognlia omsorgsboliger med heldøgns-bemanning yter tjenester til personer med varierende bistandsbehov. Rognlia består av 4 boenheter med 8 beboere i hver enhet, hvor alle har egen leilighet. Avdelingen har fokus på egenmestring og selvbestemmelse. Beboere får bistand til personlige og praktiske gjøremål etter vedtak. 

Kontaktperson; Guro Sørlie-Johansen - tlf. 90883252

Hjemmebaserte tjenster yter tjenester til hjemmeboende som har behov for helsehjelp i hjemmet, oppgaver som personlig hygiene, bistand med ernæring, utlevering av medisiner eller hjelp til praktiske oppgaver som renhold. Det er en fordel at du kan jobbe selvstendig, og har evne til å samarbeide. Du vil få god opplæring ved oppstart, og veiledning underveis av kollegaer. Hjemmebaserte tjenester er lokalisert på Hovlitunet og er en positiv og engasjert gjeng med et godt og trygt arbeidsmiljø.

Kontaktperson: Nina H Ninive – tlf. 90607187

Bjørkelunden/Holmetunet har per i dag 24 institusjonsplasser for mennesker med psykisk utviklingshemming og demens, og er fordelt på 3 fløyer i nye Hovlitunet. De ansatte gis mulighet til å rullere mellom ulike grupper. Avdelingen i 1.Etg har direkte utgang til egen sansehage, i topp moderne lokaler! Velferdsteknologi har blitt en stor del av hverdagen vår, og det er en spennende utvikling å være delaktig i. Vi benytter oss av Sensio alarmsystem, og Ikos tavler. Vi har fokus på personsentrert omsorg, og samarbeider tett med sykehuset innlandet Sanderud, avdeling for alderspsykiatri (SAM-AKS). Vi har egen fagansvarlig i full stilling, og egen tid avsatt i turnus for veiledning. Hos oss får du en variert arbeidshverdag, med tidvis høyt tempo og med et stort spenn faglige utfordringer. Vi ønsker oss primært deg som er utdannet helsefagarbeider, sykepleier, eller med annen helse -og sosialfaglig bakgrunn. Vi ønsker også deg som er i et utdanningsløp, eller deg som har erfaring fra arbeid i helsesektoren. Du bør være fylt 18 år, og ikke yngre enn 17 år. Ellers ønsker vi oss deg med stå på-vilje, og godt humør!

Rehabilitering og behandlende enhet: Er en aktiv avdeling med 24 korttidsplasser for øyeblikkelig hjelp (KAD), rehabilitering, utredning, avlastning og lindring. Vi har som målsetning å skape gode pasientforløp, og tverrfaglig samarbeid vektlegges høyt. Samarbeid med pasient og pårørende er også høyt prioritert.

Kontaktperson: Stein Bollum – tlf. 97672256

Kjøkken: Avdelingen betjener avdelingskjøkken ved de fleste avdelingene/postene ved Hovlitunet samt kafeteria. Vi søker primært etter noen som kan betjene avdelingskjøkkenene og kafeteria. Arbeidsoppgaver er å forberede måltider, vask og rydde etter måltider samt hente og sette på plass kolonialvarer i den enkelte avdeling. Kafeteriaen er åpen hver dag og er betjent etter turnus, her består jobben i og smøre/forberede disk, tilberedning av helt enkle varme småretter samt servering av varm middagsmat som leveres fra vårt produksjonskjøkken. Til alle stillingene så må vi ha mennesker med god ordenssans, godt humør og god språkforståelse. Som resten av Hovlitunet så har vi nye og fine lokaler.

Kontaktperson; Anders Aslesen- tlf. 91127441

Må-krav:

  • Ingen krav til utdanning
  • Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig
  • Du må være fylt 18 år
  • Politiattest jf. hjelse og omsorgstjenesteloven § 5-4

Bør-krav

  • Erfaring fra tilsvarende arbeid, men opplæring vil bli gitt
  • Førerkort klasse B, er ønskelig for enkelte avdelinger

Kvalifiserte personer oppfordres til å søke uavhengig av kjønn, etnisk bakgrunn, religion, funksjonsevne og alder.

Personlige egenskaper:

  • Gode samarbeidsevner 
  • Trives med å jobbe selvstendig og i team
  • Bidrar til å skape godt arbeidsmiljø og samarbeider godt med dine kollegaer

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:

  • Gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom KLP.
  • Tilsetting på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og avtaleverk.  Det trekkes 2 % av bruttolønn til pensjon.
  • Et arbeidsfellesskap med engasjerte og dyktige kollegaer.
  • Høgskoletillegg
  • Fagarbeidertillegg
  • Særskilt avlønning for høgskolestudenter

Andre opplysning

Vi ber om at elektronisk søknad registreres på vår hjemmeside: www.sondre-land.kommune.no 

  • For stillinger der det er krav om politiattest, må godkjent attest fremvises før ansettelse.
  • Bekreftede kopier av vitnemål og attester fremlegges ved intervju og forespørsel.

Unntatt offentlighet må begrunnes

Søndre Land kommune praktiserer meroffentlighet, jfr. offentleglova § 11.  Dette betyr at alle søkere oppføres på offentlig søkerliste.  Det må særskilte omstendigheter for å få innvilget unntak jfr. offentleglova § 25.

Søknader behandles fortløpende og avdelingsleder tar kontakt

Del på:

Referansenummer:

24/133

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Ekstrahjelp

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Arbeidssted:

Mestring og Velferd

Adresse:

Hovsbakken 1 2860 Hov

Kart: